NYHEDER & DEBAT 2016

Ny klimastrategi for vores kommune

KLIMAKOMMUNE - 21. december 2016
Af Kirsten Jensen, Viceborgmester, A

Ja, vi vil gerne tage ansvar for vores klima. Ja, vores kommune skal have en ny ambitiøs klimastrategi. Det mener vi socialdemokrater. Onsdag aften behandlede Hillerød Byråd et forslag om, at vi skal være Klimakommune+.
Læs mere

S er imod at tøjvask til ældre bliver dyrere

TALE - 30. november 2016
Af Susanne Due Kristensen, Regionsråds- og Byrådsmedlem, A

Det her er nok et af de mest usympatiske - og unødvendige- forslag på byrådets dagsorden i nyere tid. Det handler om, at borgere som visiteres til tøjvask efter pg. 83 pålægges ved tvang at få vasket ved en privat leverandør og samtidig bliver de opkrævet 120 kr.
Læs talen

Hør vores Regionsrådsmedlem i Radio Kattegat den 30. november

RADIO - 27. november 2016
Af Socialdemokraterne i Hillerød

Hør vores Regionsrådsmedlem Susanne Due Kristensen i Radio Kattegat onsdag d. 30. november, kl. 17-18, hvor hun fortæller videre om arbejdet i Region H, herunder budget 2017, den nye 3-årsplan i psykiatrien m.m.
Hør interviewet

Partikonvent den 19. november på Erhvervsskolen Nordsjælland

PARTIKONVENT - 28. oktober 2016
Af Socialdemokraterne i Hillerød

Lørdag den 19. november 2016 holder vi vores første partikonvent for medlemmer. Vi skal sætte politiske mål frem mod kommunalvalget og forberede kampagner for det næste år. 
​​Program og tilmelding

Nye principper for kloakering i Hillerød Kommune

TALE - 24. oktober 2016
Af Kirsten Jensen, Viceborgmester, A

Vi har talt om spildevandsplaner, kloaker og oversvømmelser som aldrig før i Hillerød Kommune. Det er der en grund til. Vi bygger ud, udvikler vores kommune og klimaet forandrer sig. 
​​Læs mere

Socialdemokraterne med til at sikre bred aftale om spildevand

PRESSEMEDDELELSE - 05. oktober 2016
Af Socialdemokraterne i Hillerød

Venstre og Socialdemokratiet har drøftet en række forslag med de øvrige partier i Hillerød Byråd, som skal danne grundlag for en helt ny spildevandsplan for Hillerød Kommune.    
​​Læs mere

Vi ønsker Kirsten på borgmesterposten

KOMMUNALVALG 2017 - 31. august 2016
Af Socialdemokraterne i Hillerød

I en tid hvor vælgerne efterspørger klart politisk lederskab møder Socialdemokratiet med en erfaren borgmesterkandidat til  kommunalvalget i november 2017.     
​​Læs mere

Nu kommer nationalparken endelig

NYHED - 31. august 2016
Af Socialdemokraterne i Hillerød

Vi er så glade i dag - mange års arbejde bærer endelig frugt. Nu får vi i Nordsjælland den nationalpark vi har glædet os til og kæmpet for i mange år.       
​​Læs mere

Hvad vil vi gå efter i budgetforhandlingerne?

BUDGET 2017 - 31. august 2016
Tale af Kirsten Jensen, Viceborgmester, A

Resultatet af vores anstrengelser med at udvikle Hillerød begynder at bære mærkbar frugt i form af flere borgere. 
​​Læs talen

Hyggelig dag med Slotsstistafetten

SLOTSSTISTAFET - 24. august 2016
Af Socialdemokraterne i Hillerød

Så har Socialdemokraterne i Hillerød igen været på banen. En super hyggelig dag med Slotsstistafetten. Vores hurtigste hold løb stafetten på en samlet tid på omkring 42 minutter - en samlet 8. plads ud af ca. 300 hold.
​Læs mere og se billederne

Åbning af Forfatternes Forhal

TALE - 20. august 2016
Af Kirsten Jensen, Viceborgmester, A

Jeg holdt tale ved åbningen af Forfatternes Forhal på Hillerød Bibliotek i dag. Ideen er at give mennesker, der gerne vil skrive et sted at være med adgang til en mentor og besøg af forfattere, der læser fra deres værker. 
Læs talen

Hillerøds nye genbrugsstation

TALE - 18. august 2016
Af Louise Colding Sørensen, Gruppeformand, A

Velkommen til alle jer, der er dukket op  her i dag. Tak, fordi I er kommet til åbningen af Hillerøds nye genbrugsstation! Denne dag har jeg glædet mig rigtig, rigtig meget til.
Læs talen

Arbejdet i regionen og tiltagene i år

NYT FRA REGIONEN - 14. august 2016
Interview med Susanne Due Kristensen, Regionrådsmedlem, A

Susanne Due Kristensen bliver interviewet af Carsten Eriksson, Radio Kattegat, om arbejdet i regionen og tiltagene i år.
Hør radioudsendelsen

Socialdemokraterne på Østfestivalen

ØSTFESTFESTIVAL - 05. august 2016
Af Socialdemokraterne i Hillerød  

Socialdemokraterne viser, hvordan man kan hjælpe hinanden, hvis det går helt galt! Du kan lære om førstehjælp. Vi viser, hvad man kan gøre. 
Læs mere

Opdeling af kloakker - boligejere hænger på regningen

ARTIKEL - 04. juni 2016
Af Ulrik Baltzer, Ekstra Bladet  

Her er en god artikel om, hvorfor Danmark separatkloakerer. Det er vi også i gang med i Hillerød. Der er overbevisende gode  miljøgrunde til det. 
Læs artiklen

Jamil Cheheibar holder tale på Grundlovsmødet

GRUNDLOVSMØDE - 31. maj 2016
Af Socialdemokraterne i Hillerød 

Søndag d. 5. juni er det grundlovsdag. Socialdemokraternes Jamil Cheheibar er inviteret til at holde tale på Fruebjergmødet om det at være dansk. 
Læs mere om mødet

Flot 3. plads i Travaljesejladsen til Hillerød Byfest

BYFEST - 31. maj 2016
Af Socialdemokraterne i Hillerød 

Det blev til en flot 3. plads i Travaljesejladsen. Godt roet, og tak til heppekoret, der var klar, da vi stævnede ud i vores travaljebåd.
Se billederne i Galleriet

Frederiksborg Brand og Redning

BYRÅDSMØDE - 25. maj 2016
Af Kirsten Jensen, Viceborgmester, A 

Vi er glade for, at vi i aften bakker hinanden op i spørgsmålet om at have et godt og robust beredskab. Tak til det dygtige beredskab vi har, som vi priser os lykkelige for, at vi har, og som gør en uvurderlig indsats for os alle.
Læs talen

Socialdemokraterne bakker op om byfesten

BYFEST - 25. maj 2016
Af Socialdemokraterne i Hillerød 

Lørdag d. 28. maj kl. 13 deltager socialdemokraterne i kaproning på Slotssøen i anledning af byfesten. Mød op og hep på os! Der er præmieoverrækkelse kl. 15 ved anløbsbroen på Torvet.
Læs mere

Til kamp for velfærden

ARTIKEL - 13. maj 2016
Af bjørkman, Frederiksborg Amts Avis 

NOK ER NOK: I 73 af landets kommuner blev der i går demonstreret mod regeringens omprioriteringsbidrag. Også i Hillerød, hvor FOA og 3F delte flyers ud og talte med de forbipasserende.
Læs artiklen

Overdragelse af jordstykke til Skansegården

LÆSERBREV - 05. maj 2016
Af René Silword, Byrådsmedlem, A 

Nu kan der komme boldspil som Ombold ved Skansegården. Det har byrådet gjort muligt ved at overdrage et stykke jord, som bliver forvandlet til område, hvor sporten, så som Ombold, der er gadefodbold for hjemløse, blive den bærende aktivitet.
Læs læserbrevet

Christine Antorinis 1. maj tale i Hillerød

TALE - 01. maj 2016
Af Christine Antorini, MF, A 

Med kun 1 mandats flertal vandt Løkke magten sidste år. Løkke sagde på valgnatten, at han ville gå ydmygt til opgaven efter et historisk dårligt valg for Venstre. Med Thulesen Dahl, Søren Pape og Anders Samuelsens støtte blev han statsminister. 
Læs talen

Kirsten Jensens 1. maj tale i Hillerød

TALE - 01. maj 2016
Af Kirsten Jensen, Viceborgmester, A

Ni ud af ti børn i verden går i skole, landsby i Rwanda er grøn rolle-model, de fleste børn i verden vaccineres, skatteopkrævning hjælper Afrika til at hjælpe sig selv, flere og flere unge med anden etnisk baggrund end dansk – især piger – får en god uddannelse, verdens bedste nyheder er der mange af.
Læs talen

H-H-H-togforbindelse vil løfte hele Nordsjælland

RADIO - 21. april 2016
Af Socialdemokraterne i Hillerød

Det store borgermøde om et løft af Hillerød Station har store perspektiver! Det kommer frem i Radio 10 FM’s udsendelse mandag den 25. april kl. 13 – 14, hvor viceborgmester Kirsten Jensen, Hillerød kommune og regionsrådsmedlem Per Seerup sidder i studiet. 
Læs om radioudsendelsen

Skub i Nationalparken Kongernes Nordsjælland

DEBAT - 07. april 2016
Af Christine Antorini

Siden januar er der intet sket fra regeringens side i forhold til at komme videre i forhandlingerne om etablering af Kongernes Nordsjælland. Derfor har jeg sammen med vores miljøordfører Simon Kollerup og vores viceborgmester i Hillerød, Kirsten Jensen, taget initiativ til en tværpolitisk henvendelse til den nye miljøminister.
Læs debatindlæg

Separatkloakering er stadig den rigtige løsning

NYHED - 05. april 2016
Af Louise Colding

Separatkloakering er stadig den rigtige løsning for klimatilpasning i Hillerød. Men vi vil selvfølgelig gøre det der hvor det giver mest mening først.
Læs nyhed

Borgermøde 14. april vedr. ombygning af Hillerød St.

BORGERMØDE - 03. april 2016
Af Kirsten Jensen, Viceborgmester, A

Kære S-medlem i Hillerød. På Facebook var der nogen, der begyndte at skrive om, at regeringen havde opgivet at bygge Hillerød Station om, og så var en der spurgte, om der fandtes visionære politikere? Så skrev jeg: Ja, det gør der, men hvad kan politikere og borgere med visioner gøre sammen? Det er der kommet et møde ud af torsdag den 14. april 19-21 på Byskolen, og du er inviteret – kom og støt: Klik her og meld dig til offentligt møde på Facebook-begivenheden Kom til borgermøde: Hillerød Station skal have et løft.

Læs om borgermødet

Møllebro

NYHED - 31. marts 2016
Af Socialdemokraterne i Hillerød

I går aftes behandlede vi en lokalplan, som vil føre til mange nye boliger og medborgere i vores kommune. Det er godt. Tæt ved Tirsdagsskoven, Bøllemosen og med sin egen Grønne Kile. Med nem adgang til store veje, bymidten med forretninger og ture til Torvet og Slotssøen.
Læs nyhed

Hillerød Station skal bygges om!

DEBAT - 03. marts 2016
Af Christine Antorini, MF, A, og Kirsten Jensen, Viceborgmester, A

Vi har hensyn at tage til borgere i Nordsjælland, når det nye hospital i Favrholm, Hillerød, står klar i 2020. Et af hensynene er, at borgerne kan komme hen til hospitalet med offentlig transport. I dag er manglende skinne-forbindelse på Hillerød St. en prop.
Læs debatindlæg

Møllebroprojekt udsat til nyt møde

ARTIKEL - 03. marts 2016
Af Jens Berg Thomsen, Hillerød Posten

Lokalplanen for det kommende boligbyggeri på Møllebrogrunden - Frederiksbro - må vente lidt endnu med at blive vedtaget. Louise Colding Sørensen (S) afviser, at hun og byrådskollegerne vil lægge stemmer til fem højhuse på hver 15 etager.
Læs artikel

Nyt skoleår med forbedringer

LÆSERBREV - 24. februar 2016
Christina Høi Skovdal og Kirsten Jensen

Når eleverne kommer i skole igen efter sommerferien, bliver det til en skole med forbedringer. Børne- og Familieudvalget har besluttet, at opfordre skolerne til, at skoledagen i Hillerød Kommune slutter kl. 15.00, så den bliver så kort, som den var tilsigtet.
Læs læserbrev

Nytårshilsen

NYTÅRSHILSEN - 04. januar 2016
Af Kirsten Jensen, Førsteviceborgmester

Hver morgen strømmer mennesker til Hillerød for at arbejde eller tage en uddannelse. Det er ingen selvfølge. Det skyldes mange års visionært arbejde fra borgmestre og byråd, naturligvis bakket op af Hillerøds gode placering lige midt i det grønneste Nordsjælland.
Læs Kirstens nytårshilsen