NYHEDER & DEBAT 2015

Busser i Meløse , Ll. og St. Lyngby

DEBAT - 21. december 2015
Af Jamil Cheheibar og Louise Colding Sørensen

I Miljø- og Teknikudvalget kommer politikerne med overordnede retningslinjer til forvaltningen og Movia om, hvordan vi ønsker, at busserne skal betjene borgerne. Vi har givet det klare signal, at skolebørn og unge til vores ungdomsuddannelser skulle prioriteres først.
Læs debatindlæg

Gratis ungdomsklub i Hillerød Kommune

DEBAT - 16. november 2015
Af Christina Høi Skovdal, Næstformand i Børne- og Familieudvalget.

Vi skal have gode klubber til unge i vores kommune. Et tilbud til alle unge, ikke kun til de velfungerende børn og unge, hvor familien får ordnet det med kontingentet. Derfor spørger vi socialdemokrater, hvorfor man skal fastholde en medlemsbetalingen?
Læs debatindlæg

Vi skal behandle mennesker værdigt

DEBAT - 13. november 2015
Af Kirsten Jensen og Vivi Wøldike, Hillerød Byråd.

Krig og kaos skubber mange mennesker ud af deres hjem. Flere flygter. De allerfleste ikke så langt. Men en hel del kommer nu til Danmark og til vores kommune.
Læs debatindlæg

Støj fra fodboldbaner

DEBAT - 04. november 2015
Af Christina Høi Skovdal, Folkeoplysningsudvalget og Peder Bisgaard, Kultur- og Fritidsudvalget.

I Hillerød har vi to kunstgræsbaner ved Hillerød Stadion, som vores fodboldspillere er rigtig glade for. Faktisk er de så populære, at vi ikke kan tildele al den træningstid til klubberne, som vi gerne vil.
Læs debatindlæg

En hilsen fra Christine Antorini

EN HILSEN - 05. oktober 2015
Af Christine Antorini.

Kære venner. Så starter den politiske sæson for alvor med Folketingets åbning og finanslovsforhandlinger. Det er nu ikke, fordi der har været stille frem til nu. På trods af at det er den mest spinkle regering, man kan forestille sig, med Løkke i spidsen for et parti, der fik en kæmpe lussing ved valget og er et ét-parti mindretals-regering, har regeringen lagt hårdt og ideologisk fra start.
Læs Christines hilsen

Budgettale 2. behandling

BUDGETTALE - September 2015
Af Kirsten Jensen

Det bliver i år særligt spændende at se, hvordan Hillerød kommunes budget ender med at blive. Men ikke spændende på den fede måde, som da man var barn og var spændt på, hvad man fik i julegave. Hillerød Kommunes budget er i år præget af afventende ANspændthed, fordi vi er blevet bedt om at aflevere en meget stor pose penge til regeringen, og endnu ikke aner om vi nogensinde får de penge at se igen. 
Læs Budgettalen

Ny legeplads i bymidten

BUDGET 2016 - 11. august 2015

Vores bymidte skal styrkes, derfor vil forligspartierne have en centralt beliggende legeplads i Hillerød, som kan tiltrække børn og deres familier til Hillerød midtby.
Læs mere

UNESCO Verdensarv

NYHED - 05. juli 2015
Kirsten Jensen, Viceborgmester.

Tillykke til os alle! Vi har noget helt særligt i Nordsjælland, og den mest perfekte del af det her hos os i Hillerød Kommune. Vores parforce-jagtsystem, som strækker sig fra Eremitagen helt op i Gribskov, er verdensklasse og har sit naturlige centrum i St. Dyrehave.
Læs nyheden

Tillykke Christine

NYHED - 22. maj 2015
Af Louise Colding, Gruppeformand.

Undervisningsminister Christine Antorini fylder lørdag den 23. maj 50 år, og i den anledning blev der holdt reception på Christiansborg hvor rigtig mange mødte frem for at hylde Hillerødkredsens populære folketingsmedlem og minister.
Læs nyheden

S vil have ungdomshus

DEBAT - 19. maj 2015
Af Peder Bisgaard, Kultur- og Fritidsudvalget, Christina Høi Skovdal, Folkeoplysningsudvalget og Vivi Vøldike, Kultur- og Fritidsudvalget.

Socialdemokraterne ønsker fortsat et ungdomshus. Desværre påførte en brand fornylig Ungdomshuset i Hillerød store skader. Det er rigtig synd for de mange unge, der bruger huset.
Læs debatindlægget

Hillerød og skifergas

DEBAT - 05. maj 2015
Af Kirsten Jensen, Viceborgmester og Louise Colding, Gruppeformand

Ærgerligt at Hillerød ikke tager stilling til skifergas. Skifergas henter CO2 op af jorden, og det er lige det modsatte, verden har brug for. Firmaet Total undersøger muligheden for at hente skifergas i Nordsjælland.
Læs debatindlægget

Nej til social dumping

1. MAJ TALE - 2015
Af Kirsten Jensen, Hillerød Byråd

Noget som betyder særdeles meget for os socialdemokrater er ordentlige arbejdsforhold. Jeg kan se, at den socialdemokratiske bormester i Albertslund har sagt, at de ikke vil flyve med Ryan Air, og jeg har læst, at Ryan Air vil slæbe Albertslund Kommune i retten for den melding.
Læs talen

Hillerøds nye vision

DEBAT - 27. marts 2015
Af Kirsten Jensen, Hillerød Byråd

I Hillerød har vi skabt en ny vision, Læring og Livskraft, der bygger på solide indspark fra borgere, virksomheder og foreninger. Dermed har vi skabt et godt grundlag for udviklingen af vores kommune, siger viceborgmester Kirsten Jensen. 
Læs debatindlægget